Jaunumi
- Rabarberu pudiņš, tiramisu un vēl piecas jaunas idejas, ko pagatavot no rabarberiem. - Ēdieni, ko ērti paņemt līdzi uz pikniku vai strādājot dārzā. - Salāti, kas garšo visiem – kartupeļi ar graudaino sinepju mērci. - Patiešām labāko zivju pirkstiņu tops –...
200 g pilngraudu auzu pārslu 200 g vārītu pupiņu 1 tējkarote sinepju (klasiskās) sāls, melnie pipari, cukurs eļļa cepšanai Pārslas sajauc ar sāli, melnajiem pipariem un šķipsniņu cukura. Tējkaroti sinepju ieliek bļodiņā un pārlej ar pavisam nelielu daudzumu...
200 g sausa biezpiena 1 ēdamkarote cukura 1 tējkarote vaniļas cukura 6–8 mīkstas, žāvētas aprikozes mandeles bez miziņas kokosriekstu skaidiņas Biezpienu sablendē vai izberž caur sietu, pieber cukuru un vaniļas cukuru, labi samīca. Saldumu var variēt pēc garšas....
Izvēlies balvu un piedalies!
Ja vēlies laimēt AUSTRUMU PRODUKTU KOMPLEKTU – sūti SMS ar kodu VIRTUVE2 Ja vēlies laimēt VOKPANNU – sūti SMS ar kodu VIRTUVE AKCIJAS NOTEIKUMI
Izlozē var piedalīties žurnāla IEVAS VIRTUVE Nr. 4 pircēji un abonenti. Pirkuma čeks,...
Ja vēlies laimēt AUSTRUMU PRODUKTU KOMPLEKTU – sūti SMS ar kodu VIRTUVE2 Ja vēlies laimēt VOKPANNU – sūti SMS ar kodu VIRTUVE AKCIJAS NOTEIKUMI
Izlozē var piedalīties žurnāla IEVAS VIRTUVE Nr. 4 pircēji un abonenti. Pirkuma čeks,...
- Cepam pildītās pankūkas – sāļas un saldas. - Viltotais zaķis – pildīts ar olām, ietīts bekonā. - 6 viegli pagatavojami austrumu ēdieni un padomi, kā izvilināt no tiem īsto garšu. - Modes kliedziens – multikatls. Patiešām ir vērts pirkt! - Mutē kūstošais saldais...
- Dažādas uzkodas, zupas un sāļā kūka. - Vakariņas 30 minūtēs. - Salāti un kārtīgas pusdienas. - Kā arī praktiski padomi kā izvēlēties, filēt un atkausēt zivis.
Meklē žurnāla IEVAS VIRTUVE speciālizlaidumu ZIVIS meklē visās preses tirdzniecības vietās.
IZŠĶIRSTI...
Meklē žurnāla IEVAS VIRTUVE speciālizlaidumu ZIVIS meklē visās preses tirdzniecības vietās.
IZŠĶIRSTI...
400 g konservētu turku zirņu
700 g liellopa gaļas mīkstuma
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 burkāns
1 sīpols
2/3 tējkarotes paprikas pulvera
1/2 tējkarotes malta kanēļa
1 tējkarote maltu Romas ķimeņu (kumina)
3 glāzes liellopu buljona
1/2 glāzes dzelteno rozīņu
1/2 glāzes...
700 g liellopa gaļas mīkstuma
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 burkāns
1 sīpols
2/3 tējkarotes paprikas pulvera
1/2 tējkarotes malta kanēļa
1 tējkarote maltu Romas ķimeņu (kumina)
3 glāzes liellopu buljona
1/2 glāzes dzelteno rozīņu
1/2 glāzes...
400 g konservētu turku zirņu
1/2 sarkanā sīpola
1 ēdamkarote sarkanvīna etiķa
2 ēdamkarotes citrona sulas
3 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 glāzes smalki sagrieztu pētersīļu
1/2 glāzes smalki sagriezta bazilika
1/2 glāzes rīvēta Parmas vai cita cietā siera
sāls un svaigi...
1/2 sarkanā sīpola
1 ēdamkarote sarkanvīna etiķa
2 ēdamkarotes citrona sulas
3 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 glāzes smalki sagrieztu pētersīļu
1/2 glāzes smalki sagriezta bazilika
1/2 glāzes rīvēta Parmas vai cita cietā siera
sāls un svaigi...
400 g konservētu turku zirņu
2 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 sīpola
2 ķiploka daiviņas
1/2 tējkarotes kaltēta majorāna
1/2 tējkarotes kaltētas salvijas
1 lielā kārba konservētu tomātu bez mizas
3 glāzes liellopu buljona
1/2 glāzes sīku makaroniņu
sāls, malti melnie...
2 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 sīpola
2 ķiploka daiviņas
1/2 tējkarotes kaltēta majorāna
1/2 tējkarotes kaltētas salvijas
1 lielā kārba konservētu tomātu bez mizas
3 glāzes liellopu buljona
1/2 glāzes sīku makaroniņu
sāls, malti melnie...
400 g konservētu turku zirņu
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
1 burkāns
1 vistas ola
100 g fetas
3/4 glāzes baltmaizes rīvmaizes
sāls un malti melnie pipari
eļļa cepšanai
Pasniegšanai:
tomāti, sagriezti plānās šķēlēs
gurķi, sagriezti plānās šķēlēs
grauzdētas maizes...
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
1 burkāns
1 vistas ola
100 g fetas
3/4 glāzes baltmaizes rīvmaizes
sāls un malti melnie pipari
eļļa cepšanai
Pasniegšanai:
tomāti, sagriezti plānās šķēlēs
gurķi, sagriezti plānās šķēlēs
grauzdētas maizes...