Sapro

Oficiālā lapa
Ieteikt
 7

Sapropeļa pielietošana

Pateicoties daudzvedīgajam Saprogel sastāvām, to var izmantot gan kosmētiskiem, gan ārstniecības mērķiem. Lai gūtu vēlamo efektu iesaka iziet 12 procedūru ciklu, ko var veikt mājas apstākļos.

Sejas maska

Saprogel uzklāj uz sejas ādas 2-3 mm biezā slānī un atstāj uz 10-15 minūtēm. Sejas maskas vēlams veikt divas reizes nedēļā. Tās dod nomierinošu, relaksējošu iedarbību, attīra poras, palielina drenāžu, veicina pinņu izzušanu, atjaunina ādu, aizkavē tās novecošanos. Pēc procedūras seju nomazgāt ar tīru siltu ūdeni un uzklāt barojošu krēmu. Sejas procedūrām iesakam lietot Saprogel istabas temperatūrā.


Pretcelulīta procedūra

Saprogel uzklāj uz celulīta skarto ādas virsu 2-3 mm biezā slānī un atstāj uz 30-60 minūtēm. Tas veicinās asinsriti, palīdzēs izvadīt toksīnus, veicinās tauku sadalīšanās procesu. Lai palielinātu efektivitāti, pirms uzklāšanas iesakam Saprogel uzsildīt līdz aptuveni 37 grādiem un kad Saprogel ir uzklāts ietīt noklāto vietu ar plēvi.


Ķermeņa procedūras

Saprogel uzklāj uz problēmas skarto ķermeņa daļu 2-3 mm biezā slānī. Atkarībā no ādas reģiona atstāj uz 20-60 minūtēm. Pirms izmantot Saprogel uz citām ķermeņa daļām iesakam konsultēties ar ārstu, dermatologu vai kādu no speciālistiem.


Arstniecībā

Saprogel uzklāj uz problēmas skarto ķermeņa daļu 2-3 mm biezā slānī. Atkarībā no ādas reģiona atstāj uz 20-60 minūtēm. Pirms izmantot Saprogel uz citām ķermeņa daļām iesakam konsultēties ar ārstu, dermatologu vai kādu no speciālistiem.

Tas ir efektīvs ādas slimību ārstēšanai un ādas vielmaiņas uzlabošanai. Kā arī tas palīdz:

  • psoriāzes, sēnīšu un citu ādas slimību ārstēšanā;
  • palīdz artrīta, poliartrīta, mugurkaula slimību ārstēšanā;
  • sasitumu, lūzumu, svaigu brūču, rētu, apdegumu ārstēšanā;
  • dažādu iekaisumu ārstēšanā.

Lietojot pirmo reizi SAPRO gel būtu ieteicams to atstāt uz 10-15 min, un pēc tam pakāpeniski pieaudzēt laiku līdz 1 stundai, atkārtojot šīs procedūras divas reizes nedēļā. Jo īpaši efektīvi tas palīdzēs remisijas periodā. Ir svaīgi atcerēties, ka ieteicams SAPRO gel lietot nesasteigti un patstāvīgi.

Taču precīzāku informāciju un personalizētu pieeju, kā Saprogell var palīdzēt tieši Tev, sniegs ārsts, dermatalogs, vai kāds no mūsu partneriem, kas izmanto Saprogel savās procedūrās. Iesakām dermatoloģi Ināru Karpoviču, kurai ir ilggadēja pieredze sapropeļa un Saprogel izmantošanā.