Balles deju kursi Manieres

Ieteikt
 3

Kāzu valsis

Kāzu valsis daudziem jaunajiem pāriem (īpaši vīriem) svinīgākajā un skaistākajā mūža dienā ir sagādājis ļoti nepatīkamus mirkļus. Tradīcija prasa jaunam pārim dejot savu kāzu valsi un to nevar apiet vai no tā izvairīties. Bieži tieši kāzās, kad nekas vairs nav labojams, atklājas, ka kāzu valsis, sagatavošanās periodā nav novērtēts un tam, nav pievērsta pietiekoša uzmanība. Un tad viss skaistums viesu acu priekšā, izzūd... Pēkšņi abas kājas kreisās un tās pašas savijušās nesaprotamā mezglā, līgava tiek stumdīta (vēl briesmīgāk, ja stumda jauno vīru) un valstīta uz visām pusēm, kurpes abiem nobradātas un tas viss notiek kāzu viesu un muzikantu acu priekšā.
Nevienam nekas netiek aizrādīts, jo tā ir pašu jauno deja, bet viesiem nevar aizliegt arī domāt, vērtēt un salīdzināt. Pēdējā laikā ļoti daudzi pāri to ir sapratuši un meklē iespējas apgūt kāzu valsi. Vieni nāk pie mums, citi izvēlas citus deju skolotājus. Katrā vietā šo valsi māca citādi un katrs pāris ierodas ar citādu iepriekšējo dejošanas vai nedejošanas pieredzi. Pāriem līdz kāzām atliek no nedēļas līdz pat 2, 3, 4 un 5 mēneši. Situācijas dažādas, bet galvenais: kāzu valša loma ir jānovērtē un tā nebūt nav maza.

  • Kāzu valša apgūšana notikusi ļoti dažādos termiņos. Esam palīdzējuši cilvēkiem kāzu valsi atsvaidzināt, nostiprināt nedēļu pirms kāzām. Katru gadu saskaramies ar situācijām, kad cilvēki vēlas apgūt kāzu valsi pēdējās nedēļas laikā, tomērOptimālākais laiks un stabilākais rezultāts iegūstams, ja cilvēki, kas nekad nav dejojuši, par kāzu valša apgūšanu sāk domāt 2- 3 mēnešus pirms kāzām. 
  • Kāzu valsis var nebūt klasiskais valsis, tikpat labi tā var būt kāzu deja izpildot  tango, blūzu vai pat svingu.
  • Cena par vienu nodarbību vidēji Ls 15  (svārstības atkarīgas no skolotāja un vēl vairākiem faktoriem)

Mēs palīdzēsim Jums izveidot atbilstošu kāzu dejas kompozīciju.
Piesakies šeit!