EUDZU MILTU MAFINI AR SPINĀTIEM Garšas ziņā ne sliktāki par tiem mafiniem, kas cepti ar eļļu, sviestu un kviešu miltiem, taču diētiski, daudz veselīgāki un ar zemāku kaloriju saturu. Nepieciešams: 3 olas 2 saujas svaigu spinātu 100 ml kefīra 100 ml rudzu miltu 1/2 tējkarote vaniļas cukura cukurs pēc garšas Pagatavošana: 1. Olas kopā ar cukuru, kefīru un spinātu lapām sablendē. 2. Sablendētajai masai pievieno rudzu miltus, kuros iemaisīts vaniļas cukurs. Visu samaisa viendabīgā krējuma konsistences mīklā. 3. Mīklu lej ietaukotās mafinu formiņās apmēram līdz pusei, liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 - 20 minūtes. Labu apetīti! Gatavoja Iveta Apškrūma
← iepriekšējā | 15. no 1143 | nākamā → |