TĪTARA GAĻAS UN RĪSU KOTLETES Nepieciešams: 1 kg tītara maltās gaļas 1 glāze jeb 200 ml rīsu 5 šķēles baltmaizes 1 ola 4 - 5 ķiploku daiviņas sāls pēc garšas malti melnie pipari pēc garšas Pagatavošana: 1. Rīsus novāra un atdzesē. 2. Baltmaizes šķēles izmērcē ūdenī, tad lieko ūdeni notecina un baltmaizi samaļ gaļas mašīnā. 3. Traukā liek malto gaļu, samalto baltmaizi un novārītos rīsus. Pievieno olu, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa tā, lai veidotos viendabīga kotlešu masa. 4. Veido kotletes un cep uz pannas sakarsētā eļļā skaisti brūnas. Labu apetīti!
← iepriekšējā | 14. no 1143 | nākamā → |