Saimniecei

Ieteikt

GARDĀ VISTAS ZUPA AR GAILENĒM Nepieciešams: 500 g vistas filejas 500 g gaileņu 3-4 vidēji lieli burkāni 5 vidēji lieli kartupeļi 1 liels sīpols dilļļu kāts vai ziedkopa 500 ml saldā krējuma malti melnie pipari pēc garšas sāls pēc garšas Pagatavošana: 1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, ievieto katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīties. 2. Kad vistas gaļa sāk vārīties, zupai liek klāt sarīvētus burkānus un notīrītu, sasmalcinātu sīpolu. 3. Vēl pēc apmēram 15-20 minūtēm pievieno gailenes, dilles, piparus un sāli. 4. Kad gaļa jau gandrīz mīksta, liek klāt gabaliņos sagrieztus kartupeļus. 5. Kad kartupeļi mīksti, pielej saldo krējumu, sagaida, kad zupa sāks vārīties, tad katlu ņem nost no uguns. 6. No gatavas zupas izņem diļļu kātu, tas bija nepieciešams tikai kā garšaugs. Labu apetīti! Receptes autore: Iveta Apškrūma

iepriekšējā13. no 1143nākamā

Galerija 03.08.2021

Ievietoja: Saimniecei 3. aug 2021 07:43

13 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas