AR GARŠAUGIEM CEPTA LAŠA FILEJA Nepieciešams: 1 no zvīņām attīrīta laša fileja ar visu ādu 1/2 tējkarote kaltētu diļļu 1/2 tējkarote kaltēta rozmarīna 1/4 tējkarote kaltētu majorāna 1/4 tējkarote kaltēta timiāna 1/4 tējkarote kaltēta oregano 1/4 tējkarote malta ingvera sāls pēc garšas malti melnie pipari pēc garšas 1/2 citrona sulas eļļa cepšanai Pagatavošana: 1. Laša fileju sagriež porciju gabalos. 2. Visas garšvielas samaisa kopā un ar šo maisījumu iesmērē laša filejas gabalus. 3. Šādi sagatavotos filejas gabalus liek pannā sakarsētā eļļā, apslaka ar citrona sulu un uz vidējas liesmas no abām pusēm cep līdz tādai gatavības pakāpei, kāda juma labāk garšo. 4. Pasniedz ar piedevām, kas ir jūsu gaumē. Labu apetīti!
← iepriekšējā | 11. no 1143 | nākamā → |