Baklažānu ravioli ar nātru pildījumu
Baklažānu ravioli:
iemarenē baklažānus kā iepriekšējā receptē
Pildījumam:
sēklu maisījums 50g
citrona sula 1 tējk.
nātres 1 saujiņa
pipari, jūras sāls, ķiploki pēc garšas
Pagatavošana:
Baklāžuniem ieliek pa vidu pildījumu, pārloka un liek dehidratorā vai cepešnīcā 45°C uz 4-5 st. Pēc 2 st.apgriež uz otru pusi.
Var ēst siltus un arī aukstus.
Pasniedz kopā ar tomātiem nātru pesto, salātiem, lasi( svaigu, ja vēl lieto uzturā zivis) un protams kopā ar zaļumiem.
Labu patetīti!
Baklažānu ravioli:
iemarenē baklažānus kā iepriekšējā receptē
Pildījumam:
sēklu maisījums 50g
citrona sula 1 tējk.
nātres 1 saujiņa
pipari, jūras sāls, ķiploki pēc garšas
Pagatavošana:
Baklāžuniem ieliek pa vidu pildījumu, pārloka un liek dehidratorā vai cepešnīcā 45°C uz 4-5 st. Pēc 2 st.apgriež uz otru pusi.
Var ēst siltus un arī aukstus.
Pasniedz kopā ar tomātiem nātru pesto, salātiem, lasi( svaigu, ja vēl lieto uzturā zivis) un protams kopā ar zaļumiem.
Labu patetīti!
← iepriekšējā | 21. no 34 | nākamā → |