Baklažāns( natru marinādē) ar nātru mērci
Marinēti baklažāni:
baklažānu sagriež 0.5 cm biezās šķēlītēs, apkaisa ar jūras sāli un ļauj 1-2 stundas nostāveties. Sulu nolej.
Marināde:
sauja nātres
1 maza citrona sula
2 ķiploka daiviņas
jūras sāls, pipari
visu kopā sablenderē un aplej baklažānus, samaisa un atsāj uz 1 dienu vēsumā.
Vislabāk baklažāni garšo ar tomātu.
Labu apetīti! :-)
Marinēti baklažāni:
baklažānu sagriež 0.5 cm biezās šķēlītēs, apkaisa ar jūras sāli un ļauj 1-2 stundas nostāveties. Sulu nolej.
Marināde:
sauja nātres
1 maza citrona sula
2 ķiploka daiviņas
jūras sāls, pipari
visu kopā sablenderē un aplej baklažānus, samaisa un atsāj uz 1 dienu vēsumā.
Vislabāk baklažāni garšo ar tomātu.
Labu apetīti! :-)
← iepriekšējā | 20. no 34 | nākamā → |