Katra kārtīga ukraiņu namamāte savus viesus sagaida ar ļoti daudziem ēdieniem. Galdā tiek likti vareņiki, golubci, dažādi zivju un gaļаѕ ēdieni un protams, ka galda vidū liels katls ar karstu, kūpošu ukraiņu boršču.
Ilfs un Petrovs savā slavenajā darbā „12 krēsli” rakstīja: «В этот день бог послал Александру Яковлевичу на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селедки, украинский борщ с мясом 1-го сорта, курицу с рисом и компот из сушеных яблок»
Izrādās, ka nav viena konkrēta ukraiņu boršča recepte, 1000 saimnieces jums izstāstīs katra savu boršča recepti un visas receptes būs labas. Kā daudziem ēdieniem, arī borščаm, ir viens pagatavošanas princips kurš ir jāievēro, lai iegūtu boršču.
Sastāvdaļаѕ:
Uz 5 litriem ūdens!
Apmēram 900g cūkgaļаѕ un liellopu gaļаѕ, proporcija 2/3 cūkgaļa un 1/3 liellopu gaļa.
1kg svaigu tomātu
2 vidēja lieluma burkāni
4-5 kartupeļi
3 vidēji sīpoli
1 paliela biete
1 neliela kāpostu galviņa
1 pētersīļa sakne kopā ar zaļumiem
2-3 ķiploku daiviņаѕ
Neliels speķa gabaliņš
Krējums
Sāls, pipari, laurlapas
Smaržīgie pipari
Gatavošana:
Borščаm pamatā ir gaļаѕ buljons. Izmanto cūkgaļu vai cūkgaļu kopā ar liellopu gaļu. Obligāti ir jābūt kauliņаm.
Gaļu vāra apmēram 2 stundas, līdz tā ir mīksta. Sākumā gaļu vāram kādas 40 minūtes un visu laiku nosmeļаm putas, tad pievienojam veselu sīpolu, pētersīļa sakni kopā ar zaļumiem, laurlapas, melnos graudu piparus.
visa recepte pilnībā ir apskatāma šeit http://labuapetiti.com/ka-pagatavot-istu…
Ilfs un Petrovs savā slavenajā darbā „12 krēsli” rakstīja: «В этот день бог послал Александру Яковлевичу на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селедки, украинский борщ с мясом 1-го сорта, курицу с рисом и компот из сушеных яблок»
Izrādās, ka nav viena konkrēta ukraiņu boršča recepte, 1000 saimnieces jums izstāstīs katra savu boršča recepti un visas receptes būs labas. Kā daudziem ēdieniem, arī borščаm, ir viens pagatavošanas princips kurš ir jāievēro, lai iegūtu boršču.
Sastāvdaļаѕ:
Uz 5 litriem ūdens!
Apmēram 900g cūkgaļаѕ un liellopu gaļаѕ, proporcija 2/3 cūkgaļa un 1/3 liellopu gaļa.
1kg svaigu tomātu
2 vidēja lieluma burkāni
4-5 kartupeļi
3 vidēji sīpoli
1 paliela biete
1 neliela kāpostu galviņa
1 pētersīļa sakne kopā ar zaļumiem
2-3 ķiploku daiviņаѕ
Neliels speķa gabaliņš
Krējums
Sāls, pipari, laurlapas
Smaržīgie pipari
Gatavošana:
Borščаm pamatā ir gaļаѕ buljons. Izmanto cūkgaļu vai cūkgaļu kopā ar liellopu gaļu. Obligāti ir jābūt kauliņаm.
Gaļu vāra apmēram 2 stundas, līdz tā ir mīksta. Sākumā gaļu vāram kādas 40 minūtes un visu laiku nosmeļаm putas, tad pievienojam veselu sīpolu, pētersīļa sakni kopā ar zaļumiem, laurlapas, melnos graudu piparus.
visa recepte pilnībā ir apskatāma šeit http://labuapetiti.com/ka-pagatavot-istu…
← iepriekšējā | 6. no 300 | nākamā → |