Robert Pattinson & Kristen Stewart

Ieteikt
 5

Roba un Kristenas plāni Medus mēnesim :*

Sērfošana, pārgājieni un romantiskas vakariņas! Uzziniet par Roba un Kristenas romantisko braucienu, kas tiek plānots šā gada rudenī.

Ja jums likās Bellas un Edvarda "Rītausma 1.daļa'' romantisks medusmēnesis , tikai paklausīties, ko Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte plānojat savā medusmēnesī. Žurnāls OK! ziņo, ka Robs un Kristena gatavojas aizpildīt savu rudens kāzu ceļojums pa dažādiem pasaules valstīm, sākot no Eiropas. "Robs Kristenai nesaka nekādas detaļas par to, ko viņš grib darīt Eiropā, bet viņa ir lielā sajūsmā," - saka pāra tuvinieks.

Bet pat ja Kristena vēl nezin par medusmēneša plāniem, mēs varam atklāt dažas detaļas:

Parīze, Francija: Robs vēlas īrēt pāra mīļāko restorānu ,Sardīnija Tavola , un tad kopā ar šefovāru pagatavot vakariņas!

Sala Wight: Robs plāno Kristenu aizvest uz savu jau pazīstamo atpūtas vietu, "tāpēc ka viņiem tur bija daudz romantisku mirkļu."

Bali un Austrālija:
Ticiet vai nē, Kristena patiešām grib nodarboties ar sērfošanu! Tiek ziņots, ka pāris gatavojas "izīrēt treileri, paķers līdzi sērfošanas dēli un atpūtīsies dažādās vietās ar vietējiem iedzīvotājiem." Saka, ka viņi plāno iet arī pārgājienā.

Florence, Itālija: Robs un Kristena tur nav atpūtušies, tika ziņots ka viņi, "plāno atstāt romantiskas atmiņas."

Un brauciena beigās: Robs un Kristena apmesties savās mājās Londonā un Losandželosā (Lūdzu jums pasakas beigas!)