Robert Pattinson & Kristen Stewart

Ieteikt
 5

Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte super romantiskās kāzas šajā gada.....

Aizmirstiet Rītausmas kāzas, Robs un Kristena plāno kāzas, kas būs daudz autentisks un emocionālākas, saskaņā ar " OK! " žurnālu.

Krēslas fani sagatavojaties lielākajām gada notikumam ārpus ekrānam - reālās dzīves kāzas starp zvaigznēm Roberts Pattinsons, 26, un Kristena Stjuarte, 22.

Viņu kāzas ir plānotas šā gada laikā saskaņā ar OK! žurnālu, kam ir vairāki avoti, kas atklāja visas saldās detaļas, atklājot arī to, ka Robs nesen deva Kristenai skaistu smaragda gredzenu. "Viņš ir īsts romantiķis un mīl, dot iespēju, lai atgādinātu, ka viņa ir vienīgā. Robs sniedza viņai gredzenu, jo viņš dievina viņu un vēlas viņu precēt, "saka avots. Kad Robs deva Kristenai krāšņu smaragda gredzenu, viņa bija tik satriekta, ka viņa raudāja un uzreiz zvanīja savai mātei, režisorei Jules Stewart, tad nofotografēja gredzenu un foto aizsūtija mammai.

Par gredzenu, acīmredzot pāris plāno valkāt ļoti unikālu laulības gredzenu. "Viņi runāja par melno laulību joslu, jo ​​Kristena nav par lielajiem dimantiem," draugs teica žurnālam.

Kas attiecas uz kāzu vietu, viņi vēlas precēties kaut kur izolēti, piemēram, klusā pludmalē, tālu no ziņkārīgajiem paparaci kamerām. Brazīlija, kur viņi filmēja Rītausmas medusmēnesis varētu būt galamērķis, un Robs ir teicis kādā intervijās, ka viņš mīl to vietu un gribētu tur atgriezties.

Tagad lasiet arī citas detaļas:

Roberta Patinsona muzikālā dāvana Kristenai: Robs raksta speciālu dziesmu savai nākamajai līgavai, un viņš plāno to viņai nospēlēt uz antīkās Fender ģitāras, kuru Kristena nopirka viņam Ziemassvētkos.

Kāzu kleita: Kristena grib lai viņas kleita ir daudz vienkāršāka, nekā kleita no Rītausmas. Viņa ir dizainera Reem Acra fane un pārsteigumus – viņa plāno nevilkt kurpes!

Viesi: Būs apmēram100 viesi. Lielākā daļa no Krēslas aktieriem: Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Peter Facinelli kā arī laba draudzene Katy Perry, kura būs viena no Kristenas līgavas māsām. Kristen SWATH sabiedrotās zvaigznes, Charlize Theron un Roba labākais draugs, Tom Sturridge un bērna mamma, Sienna Miller arī tiks uzaicināta.

Kūka: Vaniļas un dekorēta ar pārtikas ziediem, bet līgavas un līgavaiņa augšā nebūs.

Un, ja tas nav pietiekami romantiski, Robs jau nolēmis, ka pirmo deju dejos pie viņa mīļākas Van Morrison dziesmas "Beside you," ziņo avots.

Mēs nevaram sagaidīt!