KnifiGo

Ieteikt
 7

Kā pasūtīt?

1)  Izmaksas:

Cenas par precēm veikalu mājaslapās rēķini pēc kursa £1 = €1.59 (tas iekļauj komisiju par starpniecību). Piegāde no Anglijas līdz Rīgai ir bez maksas (izņemot smagākām un lielgabarīta precēm, par kurām mēs vienojamies atsevišķi par piegādes tarifu). Varam pievest pasūtījumu visā Rīgas teritorijā (bez maksas). Ārpus Rīgas piegādājam ar Latvijas Pasta vai ar Pastastacijas starpniecību – Tu sedz piegādi pēc viņu tarifiem.

★ Tagad un arī turpmāk pasūtot no Sports Direct virs £30 - kurss £1 = €1.50


2)  Pasūtījumu veikšana:

Noskatītās preces atsūti saraksta veidā (veikals, preces kods, izmērs un krāsa, vai linku) uz epastu: knifigo@gmail.com – saņemsi atbildi ar rēķinu par kopējo summu.



3)  Bezmaksas lokālās piegādes piedāvājums:

Lokālā piegāde – tā ir maksa par pasūtījuma piegādi no veikala uz mūsu Anglijas adresi. Populārākajiem veikaliem mēs nosegsim šo maksu paši, ja klients piekrīt gaidīt kamēr kopējais pasūtījums tiek nokomplektēts.


Tas dod Tev elastību izvēlē:

– vari reģistrēt pasūtījumu bez lokālās piegādes maksas — sanāks ietaupīt, taču ir risks kādu preci nepasūtīt (jo ar laiku preces veikalā var tikt izpārdotas attiecīgajā izmērā);

– vari izvēlēties segt lokālās piegādes izmaksas un Tavs pasūtījums tiek veikts uzreiz, līdz ko apmaksa ir pienākusi kontā.


4)  Pasūtījumi no ebay

Mēs varam pasūtīt tikai no pārdevējiem, kuri piegādā preces no Anglijas.


Ja tā ir izsole (nevis pirkšana par konstantu cenu) – rakstot mums pieteikumu pasūtījumam:

— norādi tikai maksimālo cenu angļu mārciņās (£) cik vēlies uzlikt šai izsolei tieši par pašu preci (bez piegādes izdevumiem)

— taču ņem vērā izmaksas, kuras minētas augstāk


Norādot maksimālo likmes cenu – Tu tikai nosaki maksimālo likmi. Tas nenozīmēs, ka par šo (maksimālo likmi) Tev arī būs jāpērk. Ja izsole izbeigsies pie zemākas cenas (nekā uzstādīji maksimālo likmi), un būsi vinnētājs izsolē – vinnēsi izsoli par to cenu, ar kuru izsole būs slēgta.


Pie pasūtīšanas norādiet savu piegādes adresi un telefona numuru.


Patīkamu iepirkšanos!

Pasūtījumus veic uz:  knifigo@gmail.com

Zvani:  28119800