Gita virtuvē

Ieteikt
 17

Vistas gaļa uz iesma.

Sastāvdaļas:
400 g vistas filejas
1 ķipolku daiviņa
7 ēd.k. eļļas
3 ēd.k. citronu sulas
1 tēj.k. karija pulvera
1 liels burkāns
sāls
puses sarkanās un puses zaļās paprikas
2 mazi sīpoli
6 plānas caurauguša speķa šķēles
malti melnie pipari

Pagatavošana:
Gaļu nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet 12 kubiņos. Nomizojiet un izspiediet bļodā ķiploku. Pievienojiet 4 ēd.k. eļļas, citronu sulu un kariju, labi sajauciet. Gaļu ielieciet marinādē, apsedziet un atstājiet uz 1 stundu ievilkties.
Burkānu notīriet, slīpi sagrieziet ripiņās un uz 3 minūtēm iemetiet verdošā sālsūdenī. Paprikas iztīrietsēklas un šķērssieniņas, nomazgājiet un sagrieziet gabaliņos. Nomizojiet un sagrieziet 8 daļās sīpolus.
Gaļas gabaliņus izņemiet no marinādes un noteciniet. Katru gaļas gabaliņu ietiniet 1/2 speķa šķēlītē. Uz iesma pārmaiņus ar dārzeņiem uzduriet 3 gaļās gabaliņus. Stipri sasāliet un sapiparojiet.
Iesmus 8-10 minūtes cepiet atlikušajā eļļā, laiku pa laikam grozot un apziežot ar marinādi, līdz izveidojās kraukšķīga garoziņa.
Pasniedziet kopā ar rīsiem .

iepriekšējā9. no 300nākamā

Putnu gaļas virtuve

Ievietoja: Gita virtuvē 25. mar 2013 11:32

232 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas