Gita virtuvē

Ieteikt
 17

Vaniļas krēms

Sastāvdaļas:
500 g salda krējuma
150 g cukura
200 g piena
5 olas
20 g želantīna
vaniļas cukurs pēc gaumes.

Pagatavošana:
Olas ar cukuru saputo, nepārtraukti maisot, pievieno vanilīnu un uzvārītu pienu. Trauku liek karstā ūdens peldē un karsē (70-80 C), līdz maisījums sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želantīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 30 grādiem. Krējumu saputo, pievieno olu un piena maisījumu, liek traukā un atdzesē.
Pasniedz ar ogu mērci....

iepriekšējā8. no 300nākamā

Saldo ēdienu izlase

Ievietoja: Gita virtuvē 13. feb 2013 20:44

1751 cilvēkam patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas