Vaniļas krēms
Sastāvdaļas:
500 g salda krējuma
150 g cukura
200 g piena
5 olas
20 g želantīna
vaniļas cukurs pēc gaumes.
Pagatavošana:
Olas ar cukuru saputo, nepārtraukti maisot, pievieno vanilīnu un uzvārītu pienu. Trauku liek karstā ūdens peldē un karsē (70-80 C), līdz maisījums sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želantīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 30 grādiem. Krējumu saputo, pievieno olu un piena maisījumu, liek traukā un atdzesē.
Pasniedz ar ogu mērci....
Sastāvdaļas:
500 g salda krējuma
150 g cukura
200 g piena
5 olas
20 g želantīna
vaniļas cukurs pēc gaumes.
Pagatavošana:
Olas ar cukuru saputo, nepārtraukti maisot, pievieno vanilīnu un uzvārītu pienu. Trauku liek karstā ūdens peldē un karsē (70-80 C), līdz maisījums sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želantīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 30 grādiem. Krējumu saputo, pievieno olu un piena maisījumu, liek traukā un atdzesē.
Pasniedz ar ogu mērci....
← iepriekšējā | 8. no 300 | nākamā → |