Yayla Çorbası
3 attēli • 28. jūn 2018 11:28
Ir laiks izmēģināt trešo recepti, ko esam izveidojuši kopā ar Önder īpašnieku Ilker Önder - autentisku turku zupu Yayla Çorbası.
🕰️ 24 minūtes
Sastāvdaļas: 1 iepakojums Baltais Turku jogurta 1 gab. nevārīta olu dzeltenuma ~2 ēdamkarotes miltu ~1 saujiņa rīsu ~3 šķipsniņas sāls ~3 šķipsniņas kaltētu piparmētru
1. Vāri rīsus 0,7l ūdens, līdz tie gandrīz mīksti;
2. Jogurtu, olas dzeltenumu, sāli un...VairākIr laiks izmēģināt trešo recepti, ko esam izveidojuši kopā ar Önder īpašnieku Ilker Önder - autentisku turku zupu Yayla Çorbası.
🕰️ 24 minūtes
Sastāvdaļas: 1 iepakojums Baltais Turku jogurta 1 gab. nevārīta olu dzeltenuma ~2 ēdamkarotes miltu ~1 saujiņa rīsu ~3 šķipsniņas sāls ~3 šķipsniņas kaltētu piparmētru
1. Vāri rīsus 0,7l ūdens, līdz tie gandrīz mīksti;
2. Jogurtu, olas dzeltenumu, sāli un miltus samaisi;
3. Šai mazai pievieno 3 ēdamkarotes no ūdens, kurā vārās rīsi, samaisi;
4. Pievieno jogurta masu rīsiem un ūdenim;
5. Maisot vāri 5 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa;
6. Pievieno kaltētās piparmētras;
7. Ļauj zupai 5 minūtes ievilkties; 8. Izbaudi autentisko maltīti!