Konkurss noslēdzies!
1 attēls • 28. jan 2015 17:02
Šīs dienas konkurss noslēdzies! Paldies ikvienam, kas piedalījās! Pareizā atbilde uz konkursa jautājumu ir: šis deserts Tev izmaksās 2,30 eiro. Šoreiz dāvanu grozu ar RIMI Basic produktiem savā īpašumā iegūst KRISTINA Gendvila! Apsveicam, Kristina! Lūgums sazināties ar mums, lai precizētu balvas saņemšanas kārtību.
Ja vēlies šovakar pagatavot šo desertu, lūk, arī recepte:
BIEZPIENA CEPUMU...VairākŠīs dienas konkurss noslēdzies! Paldies ikvienam, kas piedalījās! Pareizā atbilde uz konkursa jautājumu ir: šis deserts Tev izmaksās 2,30 eiro. Šoreiz dāvanu grozu ar RIMI Basic produktiem savā īpašumā iegūst KRISTINA Gendvila! Apsveicam, Kristina! Lūgums sazināties ar mums, lai precizētu balvas saņemšanas kārtību.
Ja vēlies šovakar pagatavot šo desertu, lūk, arī recepte:
BIEZPIENA CEPUMU KRĒMS AR KARAMEĻU MĒRCI
Pagatavošanas laiks: 25 minūtes
Porciju skaits: 2 porcijas
Nepieciešams:
Krēmam
• Biezpiens Rimi Basic 0,5% - 250 g
• Cukurs Rimi Basic - 80 g
• Saldais krējums Rimi Basic 30% - 100 ml
• Kroketes cepumi Rimi Basic - 50 g
Karamelei
• Cukurs Rimi Basic - 100 g
• Saldais krējums Rimi Basic 30% - 150 ml
• Lobīti zemesrieksti Rimi Basic - 50 g
Pagatavošana:
1. Gatavo karameli - pannā izkausē cukuru, kamēr tas kļūst brūns un šķidrs kā karamele;
2. Lēnām pievieno saldo krējumu. Ja cukurs ar saldo krējumu uzreiz nesajaucās, turpini to maisot vārīt, kamēr tas iegūst viendabīgu karameles masu;
3. Krēmu atdzesē;
4. Apcep uz pannas zemesriekstus, kamēr tie kļūst viegli brūni un miziņa atlec no rieksta.
5. Gatavo krēmu – sadrupini cepumus;
6. Sablenderē biezpienu ar saldo krējumu un cukuru;
7. Sajauc biezpiena masu ar sadrupinātajiem cepumiem;
8. Kārto desertu kārtās - liec biezpiena krēmu, pārlej karameli, uzber grauzdētus zemesriekstus, tā veidojot vairākas kārtas.
-