Granola Zemesriekstu sviesta batoniņš
1 attēls • 26. mar 2015 21:55
Glāze blenderētu dateļu bez kauliņiem. Ja tās ir cietas, tad labāk pirms blenderēšanas izmērcēt. Pus glāze zemesriekstu sviesta, pus glāze valriekstu, pus glāze apceptas blenderētas auzu pārslas. 1/4 glāzes kļavu sīrupa. Kļavu sīrupu ar zemesriekstu sviestu izkausē traukā uz lēnas uguns. Tad pārlej dateļu, riekstu un auzu pārslu masai. Rūpīgi samīca masu un izklāj uz cepampapīra. Liek saldētavā u...VairākGlāze blenderētu dateļu bez kauliņiem. Ja tās ir cietas, tad labāk pirms blenderēšanas izmērcēt. Pus glāze zemesriekstu sviesta, pus glāze valriekstu, pus glāze apceptas blenderētas auzu pārslas. 1/4 glāzes kļavu sīrupa. Kļavu sīrupu ar zemesriekstu sviestu izkausē traukā uz lēnas uguns. Tad pārlej dateļu, riekstu un auzu pārslu masai. Rūpīgi samīca masu un izklāj uz cepampapīra. Liek saldētavā un pēc stundas, divām sadala gabaliņos. Glabā saldētava vai uz cepamparīra. Izmēģini ar Nuteko zemesriekstu sviestu, jo ir 3 dažādas garšas =)