Manikirs un Pedikirs

Ieteikt

Skropstu profilakse un noņemšana

Kas ir profilakse jeb korekcija?

Skropstu profilakse jeb korekcija ir procedūra, kas jāveic 3-8 nedēļas pēc pirmās skropstu pieaudzēšanas. Profilakse ir jāveic regulāri un tās cena parasti ir zemāka nekā pirmā pieaudzēšana. Profilakses laikā tiek noņemtas kustīgās un atlīmējušās skropstas un to vietā pieaudzētas jaunas.

Pēc cik ilga laika jāveic profilakse?

Profilakse parasti jāveic pēc 3-7 nedēļām, kad izkritusi aptuveni puse no pieaudzētajām skropstām. Vidējais nēsāšanas laiks ir aptuveni 4 nedēļas. Intervāls starp profilaksēm var būt individuāls, jo mēs katra taču esam tik dažāda!

Cik ilgu laiku aizņem skropstu pieaudzēšana un profilakse?

Skropstu pieaudzēšana aizņem 1-1,5 stundas, ilgums ir atkarīgs no tavām skropstām. Ja tās ir biezas un daudz, tad tas prasīs vairāk par stundu, bet, ja tās ir plānas un retas, tad aptuveni vienu stundu! Profilakse aizņem aptuveni tikpat ilgu laiku kā pieaudzēšana.

Kā noņemt pieaudzētās skropstas?

Ja vairs nevēlies nēsāt pieaudzētās skropstas, tad ir svarīgi atcerēties, ka tās nekādā gadījumā nedrīkst berzēt, rausīt vai kā savādāk mēģināt noņemt. Izraujot pieaudzētās skropstas, tiek izrautas arī dabiskās un ne vienmēr izrautās skropstas ataug. Pieaudzētās skropstas var noņemt ar speciālu noņemšanas šķidrumu, kas ir pieejams katram profesionālam skropstu pieaudzēšanas meistaram. Taču, ja nevēlies doties pie meistara, vari vienkārši gaidīt, kamēr pieaudzētās skropstas nokritīs pašas. Izkrišanas veicināšanai vari katru dienu tās smērēt ar rīcineļļu vai jebkādu treknu krēmu. Eļļa un krēmi nav noņemšanas līdzekļi, tie tikai palīdz tām nokrist nedaudz ātrāk.