Kāzas- krēslu pārvalki, padomi, dekori

Ieteikt

Kādēļ izvēlēties krēslu pārvalkus Jūsu pasākumam

       Katrs pasākums ir īpašs, jo šajos mirkļos mēs varam priecāties kopā ar saviem mīļajiem, draugiem, paziņām, ģimeni.  Lai šī diena būtu neaizmirstama visam ir jābūt ideālam. Ja tā ir Jūsu kāzu diena, Jūs to atcerēsieties mūžam, rādīsiet saviem bērniem un mazbērniem un tie vēl ilgi jūsmos par Jūsu kāzām. Ja tā ir Jūsu dzimšanas diena vai bērnu kristību diena arī tā ir ļoti īpaša Jūsu dzīves diena, kurā visam jābūt kārtībā.

       Nereti pasākumu vietās ir savs inventārs. Krēsli tiek lietoti daudzos pasākumos un ir tikai dabiski, ka tie nolietojas. Lai Jūsu dienā krēsli izskatītos lieliski viss kas Jums vajadzīgs ir skaists krēslu pārvalks. Zem pārvalka nav redzamas krēsla apbružātās kājas, vai noskrāpētās malas. Krēslu pārvalki pasargā no tādām neveiklām situācijām, kā zeķubikšu saplēšana pret krēsla malu. Dāmām nav jābaidās par smalkas kleitas sabojāšanu. 

       Ja Jūsu pasākumā ir izvēlēta konkrēta krāsa un Jūs to vēlaties akcentēt, tad lieliski noderēs balti krēslu pārvalki uz kuru fona izcelsies jebkura no Jūsu izvēlētajām pasākuma krāsām, lielsiki papildinot ziedu dekorus un salvetes galda klājumā kā arī citus dekorus saskaņojot krāsas. Tik niecīga lieta kā krēslu pārvalki palīdz pasākuma telpas padarīt svinīgākas un elegantākas. 


gal_342035202_gmgal_342026903_gmgal_342026377_gm