Siera zupa
1 attēls • 15. okt 2013 13:56
Sastāvs:
500 gr vistas filejas
400 gr kausēta siera
150 gr rīsu
400 gr kartupeļu
150 burkānu
150 gr sīpolu
Sāls
Pipari
Zaļumi pēc vēlmes
Vistas filejai uzlejam 3 l ūdens, pasālām, sapiparojam, vārām līdz vista ir gatava (aptuveni 20 minūtes). Kad fileja ir gatava, to vajag izņemt laukā no katliņa.
Vistas buljonā ieberam rīsus un vāram 10 minūtes.
Sīpolus smalki sagriežam, burkānus sarīvējam.Kartu...VairākSastāvs:
500 gr vistas filejas
400 gr kausēta siera
150 gr rīsu
400 gr kartupeļu
150 burkānu
150 gr sīpolu
Sāls
Pipari
Zaļumi pēc vēlmes
Vistas filejai uzlejam 3 l ūdens, pasālām, sapiparojam, vārām līdz vista ir gatava (aptuveni 20 minūtes). Kad fileja ir gatava, to vajag izņemt laukā no katliņa.
Vistas buljonā ieberam rīsus un vāram 10 minūtes.
Sīpolus smalki sagriežam, burkānus sarīvējam.Kartupeļus sagriežam salmiņos un vistas fileju kubiņos.Liekam to visu, izņemot gaļu, buljonā pie rīsiem.Pavārām 5-7 minūtes un tad pievienojam gaļu un vārām līdz kartupeļi ir gatavi. Tad pieliekam klāt kausēto sieru visu kārtīgi izmaisām un ņemam nost no uguns.
Pirms pasniegšanas pieberam zaļumus.
Lai jums labi garšo!