Deserts '' Šokolādes pirkstiņi''
1 attēls • 11. jūl 2013 18:55
Deserts ''Šokolādes pirkstiņi''
Sastāvā:
2 gl cukura
1 gl piena
60 gr sviesta
1 tējk vaniļas
šokolāde glazūrai.
Cukuru un pienu uz liek uz lēnas uguns, kamēr cukurs pilnībā izkūst.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un izmaisa.
Iegūto masu izliek uz cepamā papīra, veidojot pirkstiņu formu.Liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos uz 10-15 minūtēm. Sekojiet līdzi,lai ''pirkstiņi'' nepiedeg.
Kad ga...VairākDeserts ''Šokolādes pirkstiņi''
Sastāvā:
2 gl cukura
1 gl piena
60 gr sviesta
1 tējk vaniļas
šokolāde glazūrai.
Cukuru un pienu uz liek uz lēnas uguns, kamēr cukurs pilnībā izkūst.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un izmaisa.
Iegūto masu izliek uz cepamā papīra, veidojot pirkstiņu formu.Liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos uz 10-15 minūtēm. Sekojiet līdzi,lai ''pirkstiņi'' nepiedeg.
Kad gatavi, ņemiet laukā un ļaujiet tiem atdzist, pa to laiku izkausējiet šokolādi.
Pārlejiet ar to ''pirkstiņus''.
Deserts gatavs!