Gaļa kažokā
1 attēls • 3. jūl 2013 18:00
Gaļa kažokā
Sastāvs:
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes, vai vistas fileju
2-3 tomāti
3 sīpoli
3-4 kartupeļi
4-5 ķiploku daiviņas
200-250 gr siera
zaļumi
sāls majonēze
Apmazgāt gaļu, sagriezt šķēlēs, katru pasāla un sapiparo pēc garšas.
Kartupeļus sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
Sīpolus sagriež gredzenos.
Tomātus sagriezt pusapļos un iemērkt majonēzē.
Sieru sarīvēt uz rupjās sakņu rīves.
Ķiplokus sasp...VairākGaļa kažokā
Sastāvs:
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes, vai vistas fileju
2-3 tomāti
3 sīpoli
3-4 kartupeļi
4-5 ķiploku daiviņas
200-250 gr siera
zaļumi
sāls majonēze
Apmazgāt gaļu, sagriezt šķēlēs, katru pasāla un sapiparo pēc garšas.
Kartupeļus sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
Sīpolus sagriež gredzenos.
Tomātus sagriezt pusapļos un iemērkt majonēzē.
Sieru sarīvēt uz rupjās sakņu rīves.
Ķiplokus saspiest ķiploku spiedē.
Sakapāt zaļumus.
Izlikt cepampannā sekojoši:
Ieziest pannu nedaudz ar eļļu
Izlikt gaļu, sīpolus, kartupeļus un tomātus ar majonēzi.
Liek cepeškrāsnī un 40-50 min 200-220 grādos
5-10 min pirms gaļas gatavības izņemt-ieziest ar ķiplokiem, pārkaisīt ar sieru un zaļumiem un ielikt atpakaļ.Ņemt laukā,kas siers ir pilnībā izkusis un mazliet apbrūnējis.