Plaucētās, plānās, kefīra pankūkas.
1 attēls • 22. jūn 2013 21:40
Sastāvā:
350ml kefīrs
250ml verdoša ūdens
250gr milti
3gb olas
0,5tējk sāls
1ēd.k cukura
0,5tējk sodas
3ēd.k augu eļļas (liksim klāt mīklai)
Svaigais biezpiens un zaļumi pildījumam.
Olas saputot ar sāli un cukuru. Nepārtraucot putošanu ielejam verdošu ūdeni. Olas nesavārīsies-nesatraucieties. Mīklas apjoms ļoti palielināsies, tāpēc trauku ņemam palielu.
Sodu dzēšam kefīrā.
Tad plaucētajā masā...Vairāk
Sastāvā:
350ml kefīrs
250ml verdoša ūdens
250gr milti
3gb olas
0,5tējk sāls
1ēd.k cukura
0,5tējk sodas
3ēd.k augu eļļas (liksim klāt mīklai)
Svaigais biezpiens un zaļumi pildījumam.
Olas saputot ar sāli un cukuru. Nepārtraucot putošanu ielejam verdošu ūdeni. Olas nesavārīsies-nesatraucieties. Mīklas apjoms ļoti palielināsies, tāpēc trauku ņemam palielu.
Sodu dzēšam kefīrā.
Tad plaucētajā masā pakāpeniski pievienojam kefīru un miltus. Mīklai ir jābūt šķidrai- augu eļļas konsistencē. Ja mīkla jums liekās par biezu, tad pievienojiet vēl verdošu ūdeni.
Pankūkas ir jācep strauji- uz lielas liesmas, pankūku mīklu klājam plānu.
Pankūkas var pildīt ar ko vien sirds kāro un protams var arī nepildīt ne ar ko.
Šajā receptē ir biezpiens ar zaļumiem.
Lai jums viss izdodas! Labu apetīti!
-