Lēcas atšķiras pēc krāsām un izmēriem
1 attēls • 4. nov 2022 11:11
Lēcas atšķiras pēc krāsām un izmēriem.
Brūnās lēcas ir vispopulārākās, kuras gatavošanas procesā, neizjūk. Laba izvēle pie zupām, sautējumiem, salātiem un kā papildinājums graudaugiem un gaļai.
Franču lēcas – zaļganas (ar marmora rakstu). Tām ir viegli piparota garša un tās labi iederēsies zupās un salātos.
Zaļās lēcas pēc garšas nedaudz atgādināt riekstu. Gluži kā franču lēcas, arī zaļās...VairākLēcas atšķiras pēc krāsām un izmēriem.
Brūnās lēcas ir vispopulārākās, kuras gatavošanas procesā, neizjūk. Laba izvēle pie zupām, sautējumiem, salātiem un kā papildinājums graudaugiem un gaļai.
Franču lēcas – zaļganas (ar marmora rakstu). Tām ir viegli piparota garša un tās labi iederēsies zupās un salātos.
Zaļās lēcas pēc garšas nedaudz atgādināt riekstu. Gluži kā franču lēcas, arī zaļās lēces labi iederēsies zupās un salātos, jo vārīšanas laikā nezaudē savu formu.
Sarkanās un dzeltenās lēcas ir ar viegli saldu garšu. Parasti pārdod šķeltā veidā un līdz ar to prasa krietni īsāku vārīšanas laiku. Tās ātri izvārās un zaudē apaļo formu, kas nozīmē, ka šīs lēcas iederēsies mērcēs, biezzupās un sautējumos.
-