Paēvelējam?
1 video • 30. sep 19:26
PAĒVELĒJAM?
No kartupeļiem, āboliem, ābolmaizēm un sulām tagad pie kokiem un kokapstrādes! Biezumēvelei jātiek galā ar deviņus gadus rūpīgi nokaltētu ozola materiālu, lai to izveidotu vienādā biezumā un šo un to nopietnu pagatavotu. Galdniecībā nejūtos profesionālis, vien bērnībā palīdzēju tēvam būvgaldniecībā. Bet ja tieši par profesionālismu, tad Latvijā profesionālis ir vien tas, kas ar attie...VairākPAĒVELĒJAM?
No kartupeļiem, āboliem, ābolmaizēm un sulām tagad pie kokiem un kokapstrādes! Biezumēvelei jātiek galā ar deviņus gadus rūpīgi nokaltētu ozola materiālu, lai to izveidotu vienādā biezumā un šo un to nopietnu pagatavotu. Galdniecībā nejūtos profesionālis, vien bērnībā palīdzēju tēvam būvgaldniecībā. Bet ja tieši par profesionālismu, tad Latvijā profesionālis ir vien tas, kas ar attiecīgo jomu pelna naudu. Ja tā, tad es pelnu ar gatera pakalpojumiem, un arī tas dod savu prieku. Un tomēr nākamajā pakāpē - galdniecībā protu pašas elementārākās lietas. Jā, un arī tas dažreiz mācītāja mūžā noder radošai atpūtai.
Toties ozols - no senču sava, t.i. Senču meža. Tas traucēja mežā elektrolīnijai, tāpēc tas tika nozāģēts. Daļa no tā arī tad nu arī tiks veltīta senčiem un viņu piemiņai.
Un ko tu sadarīsi savu senču piemiņai Veļu laikā? 🙏 /VK/
#mežs #senči #galdniecība #ēvele #biezumēvele #kokapstrāde #ozols #mācītājs #mācītājsatpūšas
-