Vīna un skaistuma studija

Ieteikt

Skropstu pieaudzēšana

Katras sievietes sapnis ir skaistas, garas un izteiksmīgas skropstas. Tagad šo sapni ir ļoti viegli piepildīt, jo pie mums „Vīna un skaistuma studijā” ir pieejama SKROPSTU PIEAUDZĒŠANA. 

Skropstu pieaudzēšanas priekšrocības ir satriecoši izskatīties jebkurā laikā un vietā – jau no rīta pamostoties, sportojot, pirtī vai pat peldot. Šī ir lieliska iespēja arī pavisam īsu skropstu īpašniecēm, jo pat uzkrāsojot skropstas tās nekļūst nedz daudz garākas nedz kuplākas. Bet pieaudzējot skropstas mēs to varam panākt.

Skropstu pieaudzēšanai tiek izmantotas gan Ūdeļu, gan Zīda skropstas. Kopā ar speciālistu varēsiet izvēlēties piemērotāko skropstu garumu un biezumu.

Skropstu pieaudzēšanas procesā pie vienas dabīgās skropstas tiek piestiprināta viena mākslīgā skropsta – precīzi skropstiņa pie skropstiņas. Tādējādi skropstas kļūst garākas un kuplākas.

Lai saglabātu perfektu skropstu izskatu ik pēc trim vai četrām nedēļām ir nepieciešama pieaudzēto skropstu korekcija.

Skropstu pieaudzēšanas procedūra acīm un skropstām ir pilnībā nekaitīga. Vienīgais ar ko Jums ir jārēķinās ir mazliet sev veltīts laiks, kuru Jūs varēsiet pavadīt mierīgi atguļoties un aizmirsto par ikdienas steigu. Pēc divām stundām atverot acis Jūs jau būsiet ieguvusi daudz izteiksmīgāku un pavedinošāku skatienu.

Zvaniet un piesakieties 25541099;  67993466! Gaidām Ādažos, Gaujas ielā 4. Cena tikai 20EUR.