Piena kokteilis ar ceptu zefīru
Gatavošana:
Zefīrus apcep uz gāzes liesmas. Ja jums nav gāzes plīts,
jūs varat cept zefīrus cepeškrāsnī 2 vai 3 minūtes.
Uzmanazefīrus, kamēr tie ir krāsnī.
Uzliek uz šķīvja un ļauj atdzist.
Blenderī sablendē saldējumu, pienu, vaniļas ekstraktu un grauzdētos zefīrus.
Atstāj vienu vai divus grauzdētos zefīrus izrotāšanai.
Dekorē ar ceptajiem zefīriem.
Sastāvdaļas:
8-10 lieli zefīri
3 lielas bumbas vai 1 glāze vaniļas saldējuma
1/2 glāze piena
1/2 tējkarote vaniļas ekstrakta
Gatavošana:
Zefīrus apcep uz gāzes liesmas. Ja jums nav gāzes plīts,
jūs varat cept zefīrus cepeškrāsnī 2 vai 3 minūtes.
Uzmanazefīrus, kamēr tie ir krāsnī.
Uzliek uz šķīvja un ļauj atdzist.
Blenderī sablendē saldējumu, pienu, vaniļas ekstraktu un grauzdētos zefīrus.
Atstāj vienu vai divus grauzdētos zefīrus izrotāšanai.
Dekorē ar ceptajiem zefīriem.
Sastāvdaļas:
8-10 lieli zefīri
3 lielas bumbas vai 1 glāze vaniļas saldējuma
1/2 glāze piena
1/2 tējkarote vaniļas ekstrakta
← iepriekšējā | 20. no 192 | nākamā → |