sastāvdaļas:
Sagriezta baltmaize.
Majonēze.
3-4 Tomāti
Siers 200gr.
Desas 500g.
Garšaugi (sīpoli, pētersīļi, dilles)
Augu eļļa.
Gatavošana:
sagatavošana:
1. Baltmaizi sagriezt ne pārāk biezās šķēlītēs. Sieru sarīvēt uz smalkās rīves. Desu sagriezt mazos kubiņos. Sakapāt zaļumus.
2. Sagriezt tomātus gredzentiņos.
3. Uz ietaukotas ar eļļu plāts,liekam baltmaizi. Uz baltmaizes augšpusē liekam pa diviem tomātu gredzentiņiem. Augšā jaukto siera masu, zaļumus, desu, majonēze. Un apkaisat vel ar sieru.
4. Ielieciet cepeškrāsnī. Gatavojat līdz brīdim, kad sira garoza kļūst zeltaini brūna.
Labu apetīti!
Sagriezta baltmaize.
Majonēze.
3-4 Tomāti
Siers 200gr.
Desas 500g.
Garšaugi (sīpoli, pētersīļi, dilles)
Augu eļļa.
Gatavošana:
sagatavošana:
1. Baltmaizi sagriezt ne pārāk biezās šķēlītēs. Sieru sarīvēt uz smalkās rīves. Desu sagriezt mazos kubiņos. Sakapāt zaļumus.
2. Sagriezt tomātus gredzentiņos.
3. Uz ietaukotas ar eļļu plāts,liekam baltmaizi. Uz baltmaizes augšpusē liekam pa diviem tomātu gredzentiņiem. Augšā jaukto siera masu, zaļumus, desu, majonēze. Un apkaisat vel ar sieru.
4. Ielieciet cepeškrāsnī. Gatavojat līdz brīdim, kad sira garoza kļūst zeltaini brūna.
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 19. no 192 | nākamā → |