Timiāns
Timiānu nelielās devās lieto visdažādāko gaļas, jo īpaši putnu gaļas, liellopu, jēra gaļas ēdienu, zivju ēdienu gatavošanai, pie ceptiem kartupeļiem, pupiņu un zirņu ēdieniem, zupām, sēnēm, aukstās gaļas un kūpinājumu gatavošanā. Timiānu var lietot makaronu sacepumos, olu ēdienos, konservēšanā. Labi sader ar salviju un rozmarīnu. Kaltētam timiānam ir daudz intensīvāka garša nekā svaigam.
(Latvijas garšaugs no bioloģiskās zemnieku saimniecības Āmuri)
Timiānu nelielās devās lieto visdažādāko gaļas, jo īpaši putnu gaļas, liellopu, jēra gaļas ēdienu, zivju ēdienu gatavošanai, pie ceptiem kartupeļiem, pupiņu un zirņu ēdieniem, zupām, sēnēm, aukstās gaļas un kūpinājumu gatavošanā. Timiānu var lietot makaronu sacepumos, olu ēdienos, konservēšanā. Labi sader ar salviju un rozmarīnu. Kaltētam timiānam ir daudz intensīvāka garša nekā svaigam.
(Latvijas garšaugs no bioloģiskās zemnieku saimniecības Āmuri)
← iepriekšējā | 25. no 29 | nākamā → |