Loti viegli pagatavojama,bet ists karums.
250 gr saldais krejums
250 gr Mascarpone
350 gr balta sokolade
1 olas baltums
3 ed.k. cukurs
10 gr zelatins
zelatinu uzbriedina ,balto sokoladi karsta udens pelde izkause.
Saputo olas baltumu ar cukuru,ta lai ir stingras putas,atseviska trauka saputo saldo krejumu,pie salda krejuma pieputo Mascarponi,tad pieputo izkauseto sokoladi,iecila olas baltumu un uzbriedinato un pec tam udens pelde izkauseto zelatinu.Lej masu forma un ievieto ledusskapi uz 3 stundam.Var pasniegt ar brunas sokolades merci,vai svaigi blendetam ogam,kuram pievienots ne parak daudz cukura,jo kuka tapat jau ir loti salda.Lai garso!!!!
250 gr saldais krejums
250 gr Mascarpone
350 gr balta sokolade
1 olas baltums
3 ed.k. cukurs
10 gr zelatins
zelatinu uzbriedina ,balto sokoladi karsta udens pelde izkause.
Saputo olas baltumu ar cukuru,ta lai ir stingras putas,atseviska trauka saputo saldo krejumu,pie salda krejuma pieputo Mascarponi,tad pieputo izkauseto sokoladi,iecila olas baltumu un uzbriedinato un pec tam udens pelde izkauseto zelatinu.Lej masu forma un ievieto ledusskapi uz 3 stundam.Var pasniegt ar brunas sokolades merci,vai svaigi blendetam ogam,kuram pievienots ne parak daudz cukura,jo kuka tapat jau ir loti salda.Lai garso!!!!
← iepriekšējā | 17. no 71 | nākamā → |