Sēņu Kaviārs
1 attēls • 24. sep 2013 19:20
Sēņu Kaviārs
Sēnes - (Bērzlapes,Alksnenes,Cūcenes utt visas citas vārāmās sēnes) - izvāra..
Burkāni - 2-3kg
Sīpoli - 2kg
Sāls - 3-4 ēd.k
Cukurs - 4-5 ēd.k
Etiķis 9% - 100 ml
Eļļa.
Pagatavošana: Sēnes izvāra.. atdzesē. Lielā katlā liek sarīvētus burkānus un sasmalcinātus sīpolus + pievieno eļļu, +-10 minūtes apcep/pasutina, liek klāt sasmalcinātas sēnes, samaisa cep kādas 20-30 min.. pievi...VairākSēņu Kaviārs
Sēnes - (Bērzlapes,Alksnenes,Cūcenes utt visas citas vārāmās sēnes) - izvāra..
Burkāni - 2-3kg
Sīpoli - 2kg
Sāls - 3-4 ēd.k
Cukurs - 4-5 ēd.k
Etiķis 9% - 100 ml
Eļļa.
Pagatavošana: Sēnes izvāra.. atdzesē. Lielā katlā liek sarīvētus burkānus un sasmalcinātus sīpolus + pievieno eļļu, +-10 minūtes apcep/pasutina, liek klāt sasmalcinātas sēnes, samaisa cep kādas 20-30 min.. pievieno sāli , cukuru, etiķi - visu kārtīgi samaisa un vēl kādas +10 minūtes pacep.. Ja vēlās var pievienot sasmalcinātas dilles, pētersīļus..
Liek burkās kamēr karsts.. vāku virsū un zem segām.. un pagrabu vai leduskapi ness kad Sēņu Kaviārs atdzisis.
Lai garšo
-