Darbojos virtuvē
1 attēls • 24. sep 2013 14:28
Pikantā zupiņa
Vajadzīgs:
5 ķiploku daiviņas,
1 sarkans ass pipars,
400 ml kokosriekstu piena,
2 sīpoli,
450 g vistas filejas,
300 g šampinjonu,
jūras sāls, melnie pipari, 1 tējkarote sojas mērces, piedeva vistas gaļai, karijs,
15 garšaugu un garšvielu maisījuma no Gallina Blanca,
sīpolloki, pētersiļi,
200 ml ūdens,
3 cm ingvera saknes.
Pagatavošana:
Ķiploku daiviņas, ingveru un sarkano pipariņu s...VairākPikantā zupiņa
Vajadzīgs:
5 ķiploku daiviņas,
1 sarkans ass pipars,
400 ml kokosriekstu piena,
2 sīpoli,
450 g vistas filejas,
300 g šampinjonu,
jūras sāls, melnie pipari, 1 tējkarote sojas mērces, piedeva vistas gaļai, karijs,
15 garšaugu un garšvielu maisījuma no Gallina Blanca,
sīpolloki, pētersiļi,
200 ml ūdens,
3 cm ingvera saknes.
Pagatavošana:
Ķiploku daiviņas, ingveru un sarkano pipariņu sagrieztus palieliem gabaliņiem, sagrieztu vistu pārkaisa ar melniem pipariem, vistas garšvielu un sojas mērci sajauc kopā.
Sīpolus sagriež un apcep, pievieno iepriekšpagatavoto massu, apcep un pievieno sāli.
Pannas saturu ieliek katliņā ar 200 ml ūdens, gatavo 5 minūtes.
Pievieno kokosriekstu pienu, sagrieztos šampinjonus, zagrieztus zaļumus un garšvielas ar garšaugiem. Vāra 5 minūtes. Nogriež uguni, uzliek vāku uz 15 minūtēm un liek ievilkties. Ķiplokus, piparus un ingveru var mēģināt apēst, kādam varbūt patiks, bet labāk nolikt maliņā.
Ceru, ka garšos!