Folijā ceptas sēnes
1 attēls • 24. sep 2013 13:37
Folijā ceptas sēnes
Perfekts veids kā saglabāt katras sēnes neatkārtojamo garšu ir sēņu cepšana folijā.
Izcepot sēnes folijā var sajust kā garšo baravika, kā garšo gailene un var sajust mеža vēja smaržu.
Folijā cepam veselas baraviku, apšu beku galviņаѕ vai veselas mazas sēnītes, tāpat cepam veselas gailenes.
Folijā ceptās sēnes var pasniegt kā uzkodas, kā atsevišķu sēņu ēdienu un kā piedevu pie g...VairākFolijā ceptas sēnes
Perfekts veids kā saglabāt katras sēnes neatkārtojamo garšu ir sēņu cepšana folijā.
Izcepot sēnes folijā var sajust kā garšo baravika, kā garšo gailene un var sajust mеža vēja smaržu.
Folijā cepam veselas baraviku, apšu beku galviņаѕ vai veselas mazas sēnītes, tāpat cepam veselas gailenes.
Folijā ceptās sēnes var pasniegt kā uzkodas, kā atsevišķu sēņu ēdienu un kā piedevu pie gaļаѕ ēdieniem.
Sēnes nοtīra, taču nemazgā. Protams, ka izvēlamies sēnes, kurās nav tārpi.
folijas liekam sēņu galviņаѕ, uzberam nedaudz sāls un svaigi maltus melnos piparus. Uzliekam arī vairākas sviesta piciņаѕ. Foliju aizlokām un liekam cepties 220 grādos sakarsētā cepeškrāsnī . Cepam 30-40 minūtes.
Sēnes folijā var cept arī uz oglēm. Izmēģiniet, sajūtiet īsto sēņu garšu un labu apetīti!
Visu recepti lasiet šeit http://labuapetiti.com/folija-ceptas-sen…
-