Senu sacepums
1 attēls • 24. sep 2013 12:54
Nepieciesamaas sastavdalas:
7-8 kartupeļi
no viena citrona izspiesta sula
50 g rīvētā parmas siera via jebkura cita cietā siera
2 šķēles baltmaizes
50 g olīveļļas
1 tejk. sāls
1/4 tējkarote melno piparu
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo un sagriež puscentimetru biezās šķēlītēs.
Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Aprasina ar citrona sulu.
Pētersīļus noskalo un sasmalcina, samaisa ar rīvētu sie...VairākNepieciesamaas sastavdalas:
7-8 kartupeļi
no viena citrona izspiesta sula
50 g rīvētā parmas siera via jebkura cita cietā siera
2 šķēles baltmaizes
50 g olīveļļas
1 tejk. sāls
1/4 tējkarote melno piparu
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo un sagriež puscentimetru biezās šķēlītēs.
Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Aprasina ar citrona sulu.
Pētersīļus noskalo un sasmalcina, samaisa ar rīvētu sieru un sadrupinātu maizi.
Cepamo trauku ieziež ar taukvielām.
Kartupeļus un sēnes kārtām liek cepamajā traukā. Starp kārtām kaisa sāli un piparus.
Pārkaisa ar sadrupinātās maizes masu, apslacina ar eļļu.
Cep cepeškrāsns vidusdaļā 175°C apmēram stundu, līdz kartupeļi mīksti.
Ēdienu pasniedz ar maizi un tomātu salātiem.
-