Gards citrona deserts
1 attēls • 30. nov 2012 11:04
Sastāvdaļas:
- 200 g cepumu „Selga”
- 30 g želatīna
- 200g biezpiena
- 400 g saldā krējuma
- 3-4 ēd. kar. krējuma
- 4 ēd. kar. cukura
- 1 citrons
- Vaniļas cukurs pēc garšas
Pagatavošana: 60 min.
Citrona sulu atšķaida ar 300 ml vārīta ūdens. Pēc tam pievieno cukuru. Pievieno pusi no želatīna, ielej formā un atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru...VairākSastāvdaļas:
- 200 g cepumu „Selga”
- 30 g želatīna
- 200g biezpiena
- 400 g saldā krējuma
- 3-4 ēd. kar. krējuma
- 4 ēd. kar. cukura
- 1 citrons
- Vaniļas cukurs pēc garšas
Pagatavošana: 60 min.
Citrona sulu atšķaida ar 300 ml vārīta ūdens. Pēc tam pievieno cukuru. Pievieno pusi no želatīna, ielej formā un atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Cepumus sasmalcina, samaisa ar biezpienu, krējumu un 1 ēdamkaroti cukura. Pievieno putukrējumu. Pēc tam pievieno otro želantīna daļu masai. Masu iecilā uz pirmā slāņa formā, atdzesē.
Labu apetīti!