MAZSĀLĪTI GURĶĪŠI AR PIPARMĒTRĀM Nepieciešams: 1,5 kg gurķu 1,2 litri ūdens 2 ēdamkarotes sāls 1 ēdamkarote cukura 5 ķiploka daiviņas buntīte svaigu diļļu buntīte svaigu piparmētru 1/3 tējkarote malti melnie pipari Pagatavošana: 1. Gurķus nomazgā un liek traukā, pa starpām ievietojot dilles, ķiplokus un piparmētru zariņus. 2. Ūdeni lej katliņā, pievieno piparus, sāli, cukuru un uzvāŗa. Verdošu pārlej pāri sagatavotajiem gurķīšiem. 3. Uzliek slogu un atstāj uz 4 -6 stundām marinēties. Pēc tam gurķīši ir gatavi ēšanai. Labu apetīti!
← iepriekšējā | 7. no 300 | nākamā → |