BEFSTROGONOVS Nepieciešams: 1 kg teļa ai liellopa gaļas mīkstuma 1 sarkanā paprika 1 sīpols 1 burkāns 100 g skābā krējuma 2 ēdamkarotes sasmalcināti pētersīļu zaļumi lauru lapa, malti melnie pipari pēc garšas sāls pēc garšas Pagatavošana: 1. Gaļu sagriež šķēlēs, katru šķēli nedaudz izklapē un sagriež strēmelītēs. Kopā ar sasmalcinātu sīpolu liek uz pannas un apbrūnina. 2. Tad gaļu pārliek katliņā, pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, sarīvētu burkānu, laur lapu, sāli un piparus. Visu pārlej ar verdošu ūdeni un liek sautēties. 3. Kad gaļa pusmīksta, pievieno sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, pieliek krējumu, samazina liesmu un turpina sautēt līdz gatavībai. Labu apetīti!
← iepriekšējā | 5. no 1143 | nākamā → |