Galerija 12.07.2021
1 attēls • 12. jūl 2021 09:03
BISKVĪTA KŪKA AR MASCARPONE SIERU UN SVAIGĀM OGĀM
Nepieciešams:
Mīklai:
5 olas
5 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes miltu
Pildījumam un rotāšanai:
200 g mascarpone siera
200 g saldā krējuma
2 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes nutella krēma
svaigas ogas (šajā gadījumā- mellenes un saldie ķirši)
Pagatavošana:
1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Olu baltumus saputo stin...VairākBISKVĪTA KŪKA AR MASCARPONE SIERU UN SVAIGĀM OGĀM
Nepieciešams:
Mīklai:
5 olas
5 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes miltu
Pildījumam un rotāšanai:
200 g mascarpone siera
200 g saldā krējuma
2 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes nutella krēma
svaigas ogas (šajā gadījumā- mellenes un saldie ķirši)
Pagatavošana:
1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Olu baltumus saputo stingrās putās.
2. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru un puto tik ilgi, līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaiša. Pievieno miltus un samaisa.
3. Tad mīklā iecilā stingrās putās saputotos olu baltumus.
4. Mīklu lej uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru un ietaukota.
5. Cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 - 15 minūtes.
6. Tikmēr sagatavo pildījumu: saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno mascarpone sieru un masu rūpīgi samaisa.
7. Biskvītu izņem no cepeškrāsns, pārgriež uz pusēm un vienu pusi noliek malā, bet otru pārsmērē ar nutella krēmu un trešdaļu no sagatavotās putukrējuma un siera masas. Pārkaisa ar mellenēm un uzliek virsū otru biskvīta pusi.
8. Kūkas virsu pārklāj ar atlikušo mascarpone un putukrējuma masu.
9. Pārkaisa ar mellenēm un ķiršiem .
Labu apetīti!