Galerija 03.07.2021
2 attēli • 3. jūl 2021 11:04
CĀLIS SAULĒ KALTĒTU TOMĀTU UN KAPERU MARINĀDĒ
Nepieciešams:
1 cālis
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamkarote marinētu kaperu
2 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu
1 norīvēta citrona miziņa
2 timiāna zariņi
2 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. cāli nomazgā, nosusina un pārgriež uz pusēm.
2. Visas garšvielas sajauc kopā un sablendē viendabīgā...VairākCĀLIS SAULĒ KALTĒTU TOMĀTU UN KAPERU MARINĀDĒ
Nepieciešams:
1 cālis
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamkarote marinētu kaperu
2 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu
1 norīvēta citrona miziņa
2 timiāna zariņi
2 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. cāli nomazgā, nosusina un pārgriež uz pusēm.
2. Visas garšvielas sajauc kopā un sablendē viendabīgā masā.
3. cāli rūpīgi ierīvē ar marinādi un atstāj uz pāris stundām marinēties.
4. Tad cāli liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tas gatavs (apmēram 40 – 50 minūtes).
Labu apetīti!