Galerija 25.06.2021
3 attēli • 25. jūn 2021 09:28
ZIVIS SAULĒ KALTĒTU TOMĀTU UN KAPERU MARINĀDĒ
Nepieciešams:
8 nelielas zivis
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamkarote marinētu kaperu
2 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu
1 norīvēta citrona miziņa
2 timiāna zariņi
2 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Iztīra, nomazgā un nosusina zivis. Katrā pusē tām veic diagonālus iegriezumus.
2. Visas gar...VairākZIVIS SAULĒ KALTĒTU TOMĀTU UN KAPERU MARINĀDĒ
Nepieciešams:
8 nelielas zivis
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamkarote marinētu kaperu
2 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu
1 norīvēta citrona miziņa
2 timiāna zariņi
2 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Iztīra, nomazgā un nosusina zivis. Katrā pusē tām veic diagonālus iegriezumus.
2. Visas garšvielas sajauc kopā un sablendē viendabīgā masā.
3. Zivis ierīvē ar marinādi, sevišķu uzmanību pievēršot iegriezumu vietām, un atstāj uz pāris stundām marinēties.
4. Tad zivis liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tās gatavas (apmēram 15 – 20 minūtes).
Labu apetīti!