Galerija 07.05.2021
1 attēls • 7. mai 2021 07:39
TORTILLA ČIPSU SACEPUMS
Nepieciešams:
2 paciņas (370 g) Tortilla čipsu
2 bundžiņas (2 x 400 g) konservētu sarkano pupiņu
200 g Holandes siera
5 ēdamkarotes Armēņu mērces (iegādājama Rīgā, Imantas tirgū)
3 ēdamkarotes barbekjū mērces
5 ēdamkarotes krēmsiera
10 ķiršu tomātiņi
Halapenjo pipari pēc garšas un vēlēšanās
Pagatavošana:
1. Palielā cepamajā traukā ieber un izlīdzina vienu (1...VairākTORTILLA ČIPSU SACEPUMS
Nepieciešams:
2 paciņas (370 g) Tortilla čipsu
2 bundžiņas (2 x 400 g) konservētu sarkano pupiņu
200 g Holandes siera
5 ēdamkarotes Armēņu mērces (iegādājama Rīgā, Imantas tirgū)
3 ēdamkarotes barbekjū mērces
5 ēdamkarotes krēmsiera
10 ķiršu tomātiņi
Halapenjo pipari pēc garšas un vēlēšanās
Pagatavošana:
1. Palielā cepamajā traukā ieber un izlīdzina vienu (185 g) Tortilla čipsu paciņu.
2. Konservētajām pupiņām nolej šķidrumu un vienmērīgi pārber čipsiem pa virsu.
3. Virs pupiņām uzrīvē pusi no kopējā siera daudzuma. Siera kārtu pārsmērē plānā kārtiņā ar Armēņu mērci.
4. Tad ber nākamo čipsu kārtu (2.čipsu paciņu)
5. Virs otrās čipsu kārtas uzrīvē atlikušo sieru. Zigzagā uzspiež pa virsu barbekjū mērci.
6. Visu pārliek ar krēmsiera piciņām un ķiršu tomātiņu pusītēm. Visbeidzot pārkaisa ar sasmalcinātiem halapenjo pipariem.
7. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes.
Labu apetīti!
-