Galerija 26.04.2021
1 attēls • 26. apr 2021 09:58
RIBIŅAS VĪNA ETIĶA UN MEDUS MARINĀDĒ
Nepieciešams:
1 kg cūkas ribiņu
4 ēdamkarotes vīna etiķa
2 ēdamkarotes medus
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Bļodiņā samaisa vīna etiķi ar medu, sāli un pipariem.
2. Ar šo maisījumu kārtīgi iemasē ribiņas un liek pārtikas maisiņā uz nakti ledusskapī marinēties.
3. Nākamajā dienā iemarinētās ribiņas kārto dziļā...VairākRIBIŅAS VĪNA ETIĶA UN MEDUS MARINĀDĒ
Nepieciešams:
1 kg cūkas ribiņu
4 ēdamkarotes vīna etiķa
2 ēdamkarotes medus
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Bļodiņā samaisa vīna etiķi ar medu, sāli un pipariem.
2. Ar šo maisījumu kārtīgi iemasē ribiņas un liek pārtikas maisiņā uz nakti ledusskapī marinēties.
3. Nākamajā dienā iemarinētās ribiņas kārto dziļākā cepeštraukā un liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep līdz gatavībai!
Labu apetīti!