Galerija 19.04.2021
1 attēls • 19. apr 2021 08:05
MAKARONI AR MALTO GAĻU UN KAUSĒTĀ SIERA MĒRCI
Nepieciešams:
500 g makaroni
300 g maltā gaļa
1 daiviņa ķiploka
1 sīpols
100 g kausētā siera “Dzintariņš"
200 ml saldais krējums
1 liels tomāts
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Makaronus novāra ūdenī, kuram pēc garšas pievienota sāls, noskalo un liek atpakaļ katliņā.
2. Maltajai gaļai...VairākMAKARONI AR MALTO GAĻU UN KAUSĒTĀ SIERA MĒRCI
Nepieciešams:
500 g makaroni
300 g maltā gaļa
1 daiviņa ķiploka
1 sīpols
100 g kausētā siera “Dzintariņš"
200 ml saldais krējums
1 liels tomāts
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Makaronus novāra ūdenī, kuram pēc garšas pievienota sāls, noskalo un liek atpakaļ katliņā.
2. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku. Visu samaisa un pannā sakarsētā eļļā apcep. Kad gaļa gatava, pievieno novārītajiem makaroniem.
3. Sīpolu sasmalcina un pannā sakarsētā eļļā apcep zeltaini brūnu. Pārlej ar saldo krējumu, pievieno kausēto sieru, kubiņos sagrieztu tomātu un, maisot, uzkarsē. Pārlej makaroniem un visu rūpīgi samaisa.
4. Pasniedzot var pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
-