Galerija 17.03.2021
1 attēls • 17. mar 2021 08:45
ČUGUNA KATLĀ GATAVOTA GRŪBU BIEZPUTRA
Nepieciešams:
grūbas
gaļas vai dārzeņu buljons
sāls pēc garšas
saišķītis svaigu diļļu
sviests
Pagatavošana:
1. Grūbas ber čuguna katlā un pārlej ar buljonu tā, lai tas nosegtu grūbas un atrastos vismaz 2 cm virs grūbām. Katlam uzliek vāku un uz vidējas liesmas vāra apmēram pusstundu.
2. Tad, ja nepieciešams, pievieno sāli, samazina liesmu līdz mi...VairākČUGUNA KATLĀ GATAVOTA GRŪBU BIEZPUTRA
Nepieciešams:
grūbas
gaļas vai dārzeņu buljons
sāls pēc garšas
saišķītis svaigu diļļu
sviests
Pagatavošana:
1. Grūbas ber čuguna katlā un pārlej ar buljonu tā, lai tas nosegtu grūbas un atrastos vismaz 2 cm virs grūbām. Katlam uzliek vāku un uz vidējas liesmas vāra apmēram pusstundu.
2. Tad, ja nepieciešams, pievieno sāli, samazina liesmu līdz minimālai un turpina sautēt, līdz grūbas gatavas.
3. Pirms pasniegšanas pievieno gabaliņu sviesta un pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.
4. Pasniedz ar paniņām vai kefīru.
Labu apetīti!