Galerija 27.02.2021
1 attēls • 27. feb 2021 18:17
SKUDRU PŪZNIS
Nepieciešams:
640 g miltu
100 g cukura
125 g skābā krējuma
400 g sviesta
250 g vārīta iebiezinātā piena
2 tējkarotes cepamā pulvera
100 g tumšās šokolādes tāfelīte
Pagatavošana:
1. 200 g sviesta izkausē un ielej dziļā traukā, kurā tiks gatavota tortes mīkla.
2. Izkausētajam sviestam pievieno cukuru un krējumu. Masu samaisa.
3. Masai pievieno izsijātus miltus un c...VairākSKUDRU PŪZNIS
Nepieciešams:
640 g miltu
100 g cukura
125 g skābā krējuma
400 g sviesta
250 g vārīta iebiezinātā piena
2 tējkarotes cepamā pulvera
100 g tumšās šokolādes tāfelīte
Pagatavošana:
1. 200 g sviesta izkausē un ielej dziļā traukā, kurā tiks gatavota tortes mīkla.
2. Izkausētajam sviestam pievieno cukuru un krējumu. Masu samaisa.
3. Masai pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri. Samīca viendabīgu mīklu, kuru izmaļ caur gaļas mašīnu.
4. Samalto mīklas masu izkārto uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes. Tad atdzesē un salauž sīkos gabaliņos.
5. 200 g sviesta saputo kopā ar iebiezināto pienu, līdz izveidojas krēmīga masa.
6. Saputotajā krēma masā iemaisa salauzītos cepumus, izveido tortes formu skudru pūžņa izskatā. Pārlej ar izkausētu šokolādi un liek ledusskapī, lai sastingst.
7. Gatavu sagriež gabaliņos vai šķēlēs.
Labu apetīti!
-