Galerija 21.02.2021
1 attēls • 21. feb 2021 08:32
AR CEPTĀM GAILENĒM PILDĪTAS OLAS
Nepieciešams:
2 cieti vārītas olas
2 ēdamkarotes ceptu gaileņu
2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļo lociņu
1 ēdamkarote majonēzes
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus.
2. Olu dzeltenumus liek bļodā un ar dakšiņu saspaida.
3. Saspaidītajiem olu dzeltenumiem pievieno sasmalcinātas ceptas sēnes un sasmalc...VairākAR CEPTĀM GAILENĒM PILDĪTAS OLAS
Nepieciešams:
2 cieti vārītas olas
2 ēdamkarotes ceptu gaileņu
2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļo lociņu
1 ēdamkarote majonēzes
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Olas pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus.
2. Olu dzeltenumus liek bļodā un ar dakšiņu saspaida.
3. Saspaidītajiem olu dzeltenumiem pievieno sasmalcinātas ceptas sēnes un sasmalcinātus lociņus.
4. Pieliek majonēzi, sāli un rūpīgi samaisa.
5.Iegūto masu ar karotes palīdzību sapilda olu pusītēs.
Labu apetīti!