Galerija 15.02.2021
1 attēls • 15. feb 2021 09:36
CEPTI KASTAŅI
Lieliski garšo kā pamatēdiens ar sviesta piciņu vidū, un arī kā piedeva pie gaļas un zivju ēdieniem.
Nepieciešams:
Ēdamie kastaņi jebkurā daudzumā
Nedaudz sviesta
Pagatavošana:
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2. Kastaņus augšgalā krusteniski iegriež un liek ietaukotā cepamtraukā. Cep apmēram 25 minūtes. Kastaņu gatavību var pārbaudīt, nogaršojot kastani. Tam...VairākCEPTI KASTAŅI
Lieliski garšo kā pamatēdiens ar sviesta piciņu vidū, un arī kā piedeva pie gaļas un zivju ēdieniem.
Nepieciešams:
Ēdamie kastaņi jebkurā daudzumā
Nedaudz sviesta
Pagatavošana:
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2. Kastaņus augšgalā krusteniski iegriež un liek ietaukotā cepamtraukā. Cep apmēram 25 minūtes. Kastaņu gatavību var pārbaudīt, nogaršojot kastani. Tam jābūt mīkstam un saldam, bet mizai viegli jālobās nost.
3. Gatavus izņem no krāsns, noloba miziņu un bauda ar sviesta piciņu vidū.
Labu apetīti!