Galerija 09.02.2021
1 attēls • 9. feb 2021 19:33
KABAČU GREDZENOS IECEPTAS OLAS
Nepieciešams:
2 kabača šķēles
1 sīpols
2 ēdamkarotes sasmalcinātu sēņu
2 ēdamkarotes sasmalcinātas svaigas paprikas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 olas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sīpolu sasmalcina, pievieno sasmalcinātas sēnes, sasmalcinātu paprika un visu sakarsētā eļļā uz pannas nedaudz apcep.
2. Kabača šķēlēm izgriež sēkl...VairākKABAČU GREDZENOS IECEPTAS OLAS
Nepieciešams:
2 kabača šķēles
1 sīpols
2 ēdamkarotes sasmalcinātu sēņu
2 ēdamkarotes sasmalcinātas svaigas paprikas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 olas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sīpolu sasmalcina, pievieno sasmalcinātas sēnes, sasmalcinātu paprika un visu sakarsētā eļļā uz pannas nedaudz apcep.
2. Kabača šķēlēm izgriež sēkloto vidu tā, lai veidotos kabaču gredzeni.
3. Kabaču gredzenus liek uz ietaukotas plats un vidū pilda iepriekš sacepto sīpolu, sēņu un paprika maisījumu.
4. Tad katram kabača gredzenam pa virsu uzsit olu, liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavībai.
5. Ēd siltus.
Labu apetīti!
-