Galerija 02.02.2021
1 attēls • 2. feb 2021 09:54
MARINĒTI VISTAS PUSSPĀRNI AR SEZAMU
Nepieciešams:
8 vistas pusspārni
2 ēdamkarotes medus
1 ēdamkarote dižonas sinepju
2 ēdamkarotes sojas mērces
1 tējkarote karija
1 tējkarote malta ingvera
½ citrona sulas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
½ tējkarote kaltēts timiāns
sezama sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Marinādi pagatavo, sajaucot medu ar sinepēm, sojas m...VairākMARINĒTI VISTAS PUSSPĀRNI AR SEZAMU
Nepieciešams:
8 vistas pusspārni
2 ēdamkarotes medus
1 ēdamkarote dižonas sinepju
2 ēdamkarotes sojas mērces
1 tējkarote karija
1 tējkarote malta ingvera
½ citrona sulas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
½ tējkarote kaltēts timiāns
sezama sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Marinādi pagatavo, sajaucot medu ar sinepēm, sojas mērci, kariju, ingveru, citrona sulu un pipariem.
2. Vistas pusspārnus liek pusē marinādes, kārtīgi samaisa un atstāj uz pāris stundām marinēties. Atlikušo marinādi pagaidām noliek malā.
3. Kad pusspārni iemarinējušies, tos liek cepamtraukā un pārkaisa ar sezama sēkliņām.
4. Cepamtaruku ievieto līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, ik pēc 15 minūtēm apgrozot un aplaistot ar atlikušo marinādi, līdz gatavībai.
Labu apetīti!
-